MC18_19 Frans vv in Oss

Het Maaslandcollege in Oss is op zoek naar een:

Docent Frans onder- en bovenbouw havo/vwo
Wij zijn per direct op zoek naar een docent Frans. Het betreft een vervanging van het ziekteverlof van één van onze collega’s. Er bestaat een mogelijkheid dat er op termijn eigen uren zijn.
Profiel.
Je biedt eigentijds onderwijs met oog en hart voor de leerlingen, waarbij je continu op zoek bent naar vernieuwing en optimalisering van de lessen. Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. Je creëert een veilige en uitdagende leeromgeving, die aansluit bij de huidige generatie. Je werkt hierbij graag samen met leerlingen, ouders en collega’s. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent positief-kritisch over de organisatie en het eigen handelen.

Kennis en vaardigheden

De kandidaat die wij zoeken heeft
* een HBO of WO denk- en werkniveau;
* een eerstegraads bevoegdheid Frans of is bijna afgestudeerd;
* een kandidaat die ervaring heeft met examenklassen havo;
* is per direct beschikbaar t/m het einde van het schooljaar voor 3 dagen per week;
* is vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden;
* is vaardig in het toepassen van diverse activerende werkvormen en differentiatie in de les;
* staat dicht bij de leerlingen;
* kan goed samenwerken, staat open voor reflectie en feedback;
* denkt mee met de organisatie en komt op basis van ervaringen en ontwikkelingen tot voorstellen voor vernieuwingen en verbeteringen.
Wij bieden:
* een salariëring in schaal LB (of behoud van LC of LD)
* uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-OMO
* begeleiding vanuit onze coaches
* een aanstelling van ongeveer 0,5 fte
* diversiteit aan klassen
1 x v3, 1 x h2, 1 x h4, 1 x h5 en 1 x v4 (12 lesuren)

Over het Maaslandcollege
Het Maaslandcollege is een dynamische school waarin het goed leven, leren en werken is. We geloven dat we samen school zijn en vanuit die hoedanigheid een gemeenschap vormen waarin zorg en aandacht voor elkaar een vanzelfsprekend onderdeel is van ons onderwijs. Als school blijven we in beweging en open naar de buitenwereld.
Het Maaslandcollege is een organisatie met open deuren die voeling houdt met maatschappelijke en internationale ontwikkelingen. Van onze medewerkers verwachten we dat ze zich blijven ontwikkelen teneinde een optimale leer- en werkomgeving te creëren voor iedereen. We geloven in het potentieel van onze leerlingen én in dat van onze medewerkers en bieden optimale ontwikkelkansen. Dit alles binnen een moderne leeromgeving.

Informatie
Reacties op deze vacature graag alleen via de website van OMO www.omo.nl of via meesterbaan.nl. Reageren kan t/m 25 januari aanstaande. Voor eventuele vragen kun je je richten tot Sandra Bekkers, P&O via email: s.bekkers@maaslandcollege.nl. De gesprekken worden uiterlijk in de week van 4 februari 2019 gevoerd.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer