Docent Frans (vacaturenr. 3176) in Heerlen

Wij zoeken voor het Grotiuscollege te Heerlen een 2e graad docent Frans. Als docent Frans houd jij van Frankrijk. Als je aan Frankrijk denkt, denk je aan heerlijke croissants, baguettes maar ook de prachtige taal die vaak wordt geassocieerd met de liefde. En die liefde voor de taal heb jij als docent Frans zeker! Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van uitdagende lessen in het vak Frans aan de onderbouw GPL. Tevens verzorg je coachingssessies. Jij weet jouw leerlingen de grammaticaregels op een leuke en pakkende manier over te brengen en legt de verbinding tussen de lesstof en hun interesses. Jij weet een band op te bouwen met je leerlingen en bent zowel pedagogisch als didactisch onderlegd. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (zowel vakinhoudelijk als didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk.
Het gaat om een werktijdfactor van 0,6 fte (15 lesuren + coaching). Een hogere werktijdfactor is bespreekbaar, vanwege de afwezigheid van een collega.

Wij vragen

  • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Franse taal;
  • Passie voor de Franse taal en cultuur;
  • Ervaring in het geven van lessen in het vak Frans;
  • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
  • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Frans;
  • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Frans maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via e-mailadres. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met de heer Raymond Meijs, teamleider: r.meijs@stichtinglvo.nl

Solliciteer