Docent Frans tweedegraads in Overveen

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke collega met een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Frans. Het betreft een tijdelijke functie van de voorjaarsvakantie (28-2) tot de meivakantie (21-4) voor 4 a 5 dagen per week. De vacature ontstaat omdat een van
de docenten Frans in deze periode verlof opneemt. 

Met ingang van schooljaar 20-21 hebben onze leerlingen laptops waar wij op een blended manier mee werken. Er zijn lessen waarbij de laptop helemaal niet op tafel staan en er zijn lessen waarbij de laptop een belangrijk onderdeel van de gekozen werkvorm is.
En natuurlijk alles daar tussenin. Affiniteit met deels digitaal werken en digitale werkvormen vinden we daarom belangrijk. 
 

Tweedegraads bevoegd voor het vak Frans, affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen in de onderbouw. 

 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform de CAO-VO. Daarnaast hebben we een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenplan en bijvoorbeeld de mogelijkheid om het in de cao beschreven 'keuzebudget' in te zetten tijdens toetsweken. 

Ivm het nationaal programma onderwijs, bedoeld om de effecten van Corona weg te masseren, hebben wij dit jaar een bijzonder schooljaar. Docenten krijgen meer taakruimte (lesverdringend) om leerlingen te begeleiden bij de verschillende vakken. Hierdoor geeft
een docent (gedurende 1 schooljaar) een paar lesuren minder zodat die extra begeleidingstijd ontstaat. 

Solliciteer