Docent Frans in Weesp

Werken op het Vechtstede College

Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt
aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.
 

Voor het Vechtstede College zijn wij op zoek naar een docent Frans.
Het betreft een vervangingsaanstelling, wij hebben een kleine vacature, aanvankelijk voor 2 klassen (0, 20 fte: mavo 2, havo 2  op twee dagdelen).
Na de meivakantie komen er 5 lesuren (havo 2 en brugklas havo/vwo) in het tweedegraads gebied bij en bedraagt de vacature ongeveer 0,4 fte. Deze vervanging zal na de zomervakantie tot ongeveer de herfstvakantie doorlopen. Er is uitzicht op een aantal vaste
uren.

Het Vechtstede College verwacht dat je:

  • bevoegd bent
  • goed kunt lesgeven
  • de mogelijkheden van digitale leermiddelen ziet en toepast in je lessen
  • aan leerlingen zowel hoge eisen stelt als ruimte biedt
  • zelf voortdurend wilt blijven leren en ontwikkelen
  • betrokken bent en bijdraagt aan de ontwikkeling van de school.

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB van de cao-vo.

Solliciteer