Docent Frans in Rotterdam
Vacature Frans

Het Libanon Lyceum is op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste docent Frans
die graag lesgeeft in de verschillende afdelingen (mavo, havo, vwo) van de school. De functie start per 1 augustus 2021 en heeft een omvang van 0,65 fte. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

De sectie Frans is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega met een eerstegraads bevoegdheid. Ook zoekt de sectie naar iemand die innovatieve ideeën heeft, deze durft uit te dragen en hierbij gericht is op het vertalen van ons onderwijsconcept, de Wereldklassen, naar de lespraktijk.

Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs, onderdeel van Stichting BOOR. De school heeft ca. 1350 leerlingen, verdeeld over de afdelingen voor mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium en is gehuisvest in twee statige panden in de wijk Kralingen. De onderbouwleerlingen krijgen op de locatie Mecklenburglaan les en de bovenbouwleerlingen op de locatie Ramlehweg. Het doel van de school is het verzorgen van inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Het Libanon Lyceum wil een zorgzame school zijn, met duidelijke regels en een veilig leer- en werkklimaat.

Met ons onderwijsconcept Wereldklassen bieden wij inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Leerlingen verdienen het om uitgedaagd te worden, door activerende didactiek, door variatie in werkvormen en door een relatie te leggen tussen de lesstof en de echte wereld, waardoor het onderwijs betekenisvoller wordt. Dat vraagt veel, zowel van onze collega’s als van de kinderen. Wij stellen hoge eisen en verlangen van de leerlingen een actieve leerhouding.

Het Libanon Lyceum is een bloeiende school. De krachtige onderwijsconcepten trekken veel leerlingen aan. Dit brengt ook verwachtingen met zich mee. De lat ligt daarom hoog, zowel voor zittend als voor nieuw personeel. Wij hebben een voorkeur voor bevoegde docenten met enige ervaring, die onze onderwijsconcepten onderschrijven en in de lessen kunnen toepassen. Uiteraard bieden wij daarbij begeleiding.

Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan voor maandag 17 mei a.s. een cv en motivatiebrief naar mw. K. Dongor via sollicitatie@llr.nl

Nadere informatie en solliciteren:
Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan voor maandag 17 mei a.s. een cv en motivatiebrief naar mw. K. Dongor via sollicitatie@llr.nl
 

Solliciteer