Docent Frans in Raalte

Ben jij tweedegraads docent Frans die per direct, tijdelijk en parttime aan de slag kan? Heb je ervaring met lesgeven aan onderbouwklassen havo/vwo? Wil jij een bijdrage leveren aan vernieuwend onderwijs bij het Carmel College Salland in Raalte?
Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je verzorgt lessen Frans aan havo/vwo-leerlingen in de onderbouw.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Frans en je bent meerdere dagen per week beschikbaar.

Jouw werkplek
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. 
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis,
kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. In leerjaar drie en vier bieden wij het profiel “Dienstverlening en Producten” aan. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg,
huisvestings- en facilitaire zaken.

Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen
in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 fte, tijdelijk wegens ziektevervanging voor nog onbekende duur. 
Bij deze functie hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je bevoegdheid ontvang je een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is uitsluitend telefonisch te verkrijgen bij:
Contactpersoon: A, Spanjer
Functie: Teamleider
Telefoon: 0572 – 348 503

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. uren nu verdeeld over 4 dagen/7 dagdelen

Solliciteer