Docent Frans in Gouda

Salut! Tout seul on va vite, ensemble on va loin! Werk je graag in een enthousiast en professioneel team en word jij enthousiast van lesgeven in de Franse taal? Lees dan verder!

Past Carmelcollege Gouda bij jou?

Carmelcollege Gouda is een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met drie locaties in Gouda, waaronder de Antoniusmavo XL.

Antoniusmavo XL is anders dan andere mavo's omdat leerlingen zelf de dag indelen met een flexrooster, ze zowel leren als doen, persoonlijk onderwijs krijgen (met een eigen leerroute) en individueel worden begeleid.

Wij bieden Totaal Onderwijs, dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, (sociale) vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs 'oude stijl' en de 'real world'. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken: resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn, maken dit mogelijk. 

Op het Antoniuscollege kun je jezelf zijn, verbonden aan onze ambities. Dat geldt voor leerlingen, docenten, ondersteunend personeel en schoolleiding. Dat betekent oog hebben voor elkaar, prioriteiten stellen, afspraken nakomen, elkaar aanspreken en willen leren van elkaar.

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Frans en werkt samen met bevlogen collega's. Je maakt deel uit van een jaarlaagteam. Zo bouw je mee aan leerlingbegeleiding, het onderwijs en de kwaliteitsverbetering van de opleiding en de jaarlaag waarin je lesgeeft. Persoonlijk onderwijs nemen we daarbij als uitgangspunt.

Jouw profiel

Met jouw enthousiasme voor de Franse taal, weet je leerlingen te stimuleren om individuele capaciteiten te ontdekken en laat je ze het plezier van het vak ervaren. Differentiëren is voor jou het uitgangspunt van goed onderwijs. Je begrijpt dat er leerlingen zijn die moeite hebben met jouw vak en ben je in staat deze de juiste begeleiding te geven. Je bent geduldig en legt de lesstof goed uit.

Je bent een teamspeler, open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen en humor. Tevens ben je flexibel, pragmatisch en hebt een positieve instelling. Je staat open voor feedback en kan deze ook geven.

Je bent 2e graads bevoegd of in de afrondende fase van de opleiding. 

Wat bieden wij?

Het betreft een parttime functie (0,9 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. 

Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Een LC functie is mogelijk bij gebleken LC competenties.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.

Het Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Herken je je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met je in contact!

Nieuwsgierig naar meer?

Mail dan met onze teamleider Manon van Kerkhof m.vankerkhof@carmelcollegegouda.nl.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer!

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer