Docent Frans in Enschede

Ben jij docent Frans en laat je havo/vwo-leerlingen graag kennis maken met de veelzijdigheid van de Franse taal en cultuur? Heb je ervaring met lesgeven en wil je tijdelijk aan de slag op een prettige, goed gestructureerde school in Enschede? Wij
zijn op zoek naar een collega, die parttime beschikbaar is voor deze leuke, tijdelijke baan. Iets voor jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Frans aan leerlingen in de leerjaren 1, 2 en 3 van het havo/vwo op locatie Bruggertstraat van het Bonhoeffer College.  
Door jouw vakgebied tijdens de lessen steeds in verbinding te brengen met de hedendaagse samenleving, breng je de Franse taal en cultuur dichter bij je leerlingen en weet je hun interesse te wekken en vast te houden. 
Jouw passie voor het vak én je pedagogische kwaliteiten maken dat je je leerlingen steeds weet te boeien en zo begeleid je hen naar optimale resultaten.

Jouw profiel
Je beschikt over of bent studerend voor een  tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Frans. Je bent flexibel, collegiaal en professioneel.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.
Op locatie Bruggertstraat (circa 1.270 leerlingen en 120 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie voor 0,9 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum: zo snel mogelijk. De functie biedt de mogelijkheid opgedeeld te worden in twee parttime banen.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Berkien
Telefoonnummer: 053 – 751 22 00 / 06 – 48 50 61 61.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer