Docent Frans in Deventer

Ben jij een enthousiaste docent Frans? Ken jij vmbo-leerlingen als de beste? Vind je het leuk om onderwijs te ontwikkelen met een team en vaksectie? En wil je aan de slag op de leukste school in Deventer? Reageer dan direct op deze baan in Deventer!

Jouw verantwoordelijkheden

Je werkt als docent Frans samen in een prettige sectie van twee personen. Daarin krijg je veel vrijheden om je lessen in te vullen en staat de sectie altijd open voor nieuwe ideeën en eigen inbreng.

Je geeft lessen Frans aan onze vmbo-leerlingen in alle mogelijke afdelingen en leerjaren. Je differentieert in de les en daagt leerlingen uit. Onze doelgroep werkt vooral praktisch, dus dat zien we graag terug in jouw lessen. Verder laten jouw lessen de leerlingen zien en ervaren welke rol Frans in ons dagelijks leven speelt. Je helpt daar de leerlingen mee een goede keuze te maken voor een vervolgopleiding. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, en voor de voorbereiding van de leerlingen op hun eindexamen vmbo-basis, kader en/of gemengd theoretisch.

We zijn op zoek naar een collega die het onderwijs samen met het team blijft vernieuwen en verbeteren. Je krijgt er energie van om de lessen Frans naar een hoger niveau te tillen en je vindt het ook leuk om leerlingen te enthousiasmeren voor jouw vak. Wij zetten als school flink in op techniek, de taalontwikkeling en de taalleerbehoefte van de leerlingen.

Jouw profiel

Je bent een gedreven docent, een specialist in jouw vakgebied. Je hebt bij voorkeur affiniteit met techniek en/of technologische ontwikkelingen. We zoeken een docent met een positieve onderzoekende instelling, die graag initiatief neemt in het samen ontwikkelen van ons onderwijs. Ook studenten die op zoek zijn naar een LIO-stage of zij-instromers zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Jouw lessen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de leerlingen! Je bent flexibel, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken, onder andere met jouw collega's. Je beschikt minimaal over een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Daarnaast ben je bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek

Je geeft les op De Marke, een school voor vmbo en onderbouw havo/vwo. Op De Marke ontdekken de leerlingen wat hen beweegt. Onze missie is “De Marke ziet jou zitten”, wat slaat op leerling en docent en de aandacht die we daaraan (willen) geven.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband. De Marke vindt het belangrijk dat je als nieuwe collega goed en warm wordt ontvangen. Je kunt rekenen op goede begeleiding door een docentcoach en de vaksectie.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van maximaal 4366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) of een salaris van maximaal 5087 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Dit salaris is conform de CAO VO.

Meer weten?

Meer informatie over de school vind je op https://demarke-ehl.nl.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact leggen met Judith Bakker (teamleider), bereikbaar via: j.bakker@ettyhillesumlyceum.nl.

Solliciteren?

Het is alleen mogelijk om op deze vacature te solliciteren via de button 'solliciteren' onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 13 mei 2022. Sollicitaties via e-mail kunnen helaas niet door ons in behandeling worden genomen.
De gesprekken vinden in de maand mei plaats.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Tijdens de meivakantie (van 25 april tot en met 6 mei) is de school gesloten en is de kans groot dat er niet gereageerd zal worden op een vraag die u per mail stelt. Vanaf 9 mei zijn wij weer bereikbaar voor nadere informatie.

2e graads

Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop voor gebruik op school en thuis

Solliciteer