Docent Frans 2e graads of in opleiding in Noordwijk

Heb je een passie voor de Franse taal en krijg je er energie van om onze leerlingen wegwijs te maken in de grammatica, spelling en het spreken van de taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Jouw enthousiasme en vaardigheden voor deze mooie taal geeft leerlingen het vertrouwen om zichzelf te laten zien en nieuwe dingen te leren. Alle leerlingen in de onderbouw volgen het vak Frans. Je vindt het dan ook een uitdaging om jouw liefde voor de Franse
taal over te brengen op leerlingen en aan te passen naar het niveau van de leerling. De docenten in de sectie Frans beschikken over goede vakkennis, zijn enthousiast en ondersteunen je graag in je verdere ontwikkeling. 

Het betreft een vacature voor 0,8000 fte met ingang van 1 augustus 2022. Aanstelling zal in eerste instantie plaatsvinden in een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2023. Je hebt affiniteit met het geven van onderwijs in de Mavo, je beschikt over een tweedegraads
onderwijsbevoegdheid of bent in opleiding hiervoor. En bovenal ben je heel enthousiast om dit te gaan doen!

Spreekt deze vacature je aan? Wij zien dan graag je sollicitatie tegemoet via Meesterbaan. 

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: mevrouw Jolanda Stouten, personeelsfunctionaris, tel. 071-3681844. 
 

Solliciteer