Docent Frans 2e Graads, 1,0 FTE (regulier) in Zevenaar

Docent Frans 2e Graads, 1,0 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste en bevlogen docent Frans? En wil jij je carrière vormgeven op onze dynamische school te Zevenaar? Lees dan snel verder! Namens het Liemers College zijn we namelijk op korte termijn op zoek naar een vlotte collega Frans die tevens de mogelijkheid verkrijgt om actief mee te willen denken en participeren als coach voor leerlingen richting hun einddiploma.

WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze Frans geven! Je verzorgt lessen Frans voor onze leerlingen in de onderbouw en bovenbouw van de Mavo (een kleine categorale groep). Daarnaast kan je coach worden en vanuit die rol een groep van leerlingen begeleiden tot aan hun einddiploma. Je geeft les op een enthousiaste en motiverende manier. Het is jouw 2e natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je denkt graag mee over wat het Liemers College nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Ook lever jij graag een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs en geef jij invulling aan de profilering van onze school.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per per direct (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor de duur van een jaar met een omvang van ca. 1,0 FTE (na wederzijdse tevredenheid en goed functioneren behoort een vaste aanstelling naar een jaar tot de mogelijkheid)
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.366,- (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze uren wordt direct naar ratio aan je uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol te vervullen ben je (bijna) in bezit van een 2e graads bevoegdheid Frans. Ervaring met les geven aan de onderbouw en bovenbouw is een pré. Daarnaast is het in je functioneren belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 23 april 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze onderwijsdirecteur Joeri Vonk. Joeri is het beste te bereiken op 0316 583800.
 

zie www.werkenbijquadraam.nl

Solliciteer