Docent Frans 2e graads (1,0 fte) op tijdelijke basis ivm ziektevervanging in Castricum

Wij zijn vanwege ziektevervanging met onmiddellijke ingang op zoek naar een enthousiaste docent Frans tweedegraads voor 1,0 fte. Er kan ook naar een gedeelte van de baan gesolliciteerd worden.
Je bent inzetbaar in onder- en bovenbouw van zowel mavo, havo als vwo. Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam.
 

Jouw profiel
Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing op het gebied van activerende werkvormen en meer differentiatie
binnen de les en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Daarbij heb je affiniteit met ict en digitaal lesmateriaal. We gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coach.
 

Jouw werkomgeving
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1600 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in
een plezierige, veilige sfeer. Gedurende het eerste jaar neem je deel aan een intern coachingprogramma voor nieuwe docenten.
Wat wij bieden
Een tijdelijk dienstverband. Het salaris is conform de cao VO.
 

Solliciteer