Docent Frans 2e graad (vacaturenr. 3171) in Stein

Groenewald is een school voor voortgezet onderwijs. We verzorgen onderwijs aan alle niveaus, van basis tot en met gymnasium, aan ongeveer 1450 leerlingen. Samenwerken en leren over alle afdelingen vinden we erg belangrijk. Ons streven is om leerlingen op te leiden tot zelfbewuste burgers die een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren. We bieden een omgeving waarin leerlingen zich in alle rust kunnen ontwikkelen, aangestuurd, begeleid en ondersteund door gedreven en deskundig personeel.
Wij zijn op zoek naar een collega die onze sectie Frans komt versterken, vooral in het VMBO. Onze sectie Frans geeft les volgens TPRS-methode ( teaching proficiency through reading and storytelling). Er wordt verder geen methode gebruikt. We zoek een nieuwe collega, die samen met de sectie de TPRS-methode verder ontwikkelt. De nieuwe collega moet bekend zijn met de TPRS-methode of bereid zijn deze zich op korte termijn eigen te maken. Inlichtingen over de werkwijze van de sectie en de TPRS-methode kunnen worden verkregen bij de sectievoorzitter mevrouw Anke Segers a.segers@stichtinglvo.nl

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent met een 2e graads bevoegdheid in het vak Frans.
Hij/zij:

  • heeft ervaring met de TPRS-methode of is bereid deze op korte termijn te leren
  • ziet het als een uitdaging om leerlingen te motiveren, te binden en te boeien.
  • heeft affiniteit met de doelgroepen vmbo, havo en vwo.
  • heeft ervaring in het verzorgen van lessen in de Franse taal
  • is pedagogisch en vakdidactisch competent
  • kan omgaan met heterogene groepen, kan differentiĆ«ren
  • zorgt voor uitdagende, veilige en gestructureerde leeromgeving
  • is een sterke teamspeler

Wij bieden
We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

GeĆÆnteresseerd?
Mevrouw E. Janssen, rector, per e-mail elma.janssen@stichtinglvo.nl

Solliciteer