Docent Frans, 1e graads in Almelo

Ben jij docent met lesgevende ervaring en een eerstegraads bevoegdheid (of studerend hiervoor) voor het vak Frans? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Reageer dan op deze vacature! Wellicht kun je met ingang van het nieuwe schooljaar bij ons aan de slag.

Jouw verantwoordelijkheden

Als docent Frans ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in (voornamelijk) de bovenbouw van het havo / vwo.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Frans of bent studerend hiervoor.

Jouw werkplek

Je werkt in een enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met de doelgroep. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan gepersonaliseerd leren.
 
De Pius X College locatie Aalderinkshoek is een havo / vwo-school die voor een transitie staat naar een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is “Het gaat om jou!” Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.400 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Aalderinkshoek telt circa 490 leerlingen en 55 medewerkers.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,3 – 0,4 fte tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige baan (LC). Indien je nog niet de beschikking hebt over een 1e graads bevoegdheid wordt je ingeschaald in LB.
 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon:  Mark Wagt
Functie: Locatiedirecteur
Telefoon: 0546 – 540 808 / 06 – 43 02 55 04
E-mail: m.wagt@piusx.nl

In verband met de meivakantie zijn we tot maandag 17 mei niet bereikbaar op het telefoonnummer van de locatie. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met het mobiele nummer of via het bovenstaande e-mail adres. 

Reageren

Sollicitaties die via e-mail binnenkomen worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de Carmel website. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren). 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

1e graads

Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer