Docent Frans 1e graad in Schoonhoven

Met ingang van 9 mei (na de meivakantie) zijn wij voor onze locatie Albert Plesmanstraat (mavo, havo, (t)vwo) op zoek naar een
 
Docent Frans 1e graad

Het betreft een vacature met een omvang van 0,4400 met lessen aan de bovenbouw havo en vwo.
De vacature betreft een zwangerschapsvervanging met aansluitend ouderschapsverlof. De einddatum is op dit moment nog niet precies bekend maar zal tot ongeveer december 2022 zijn. 
 

Je bent bij voorkeur in het bezit van een 1e graads onderwijsbevoegdheid Frans. Je bent enthousiast, pro-actief, flexibel en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je digitaal vaardig en steeds bereid om jezelf te ontwikkelen.
 

Je krijgt een contract voor een bepaalde tijd wegens vervanging. Wij volgen de cao-vo. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, hebben wij ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals regelingen waarin je fiscaal vriendelijk een PC, telefoon of fiets kunt aanschaffen. Wij hebben oog voor onze medewerkers en houden deze graag
vitaal, dus ook een regeling voor fiscaal vriendelijk sporten en een vitaliteitsregeling behoren tot het arbeidsvoorwaardenpakket. 
 

Solliciteer