Docent Frans 1e/2e gr (0,6 fte) JBC192015 in ‘s-Hertogenbosch

Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent, die lessen Frans kunnen verzorgen aan onze onderbouw- en bovenbouwleerlingen.

De totale omvang van de vacatures was 1,2 fte. Op dit moment resteert nog een vacature van 0,6 fte, waarbij ongeveer de helft bovenbouwuren zijn. Voor het verzorgen van de lessen in de bovenbouw, geniet het in het bezit zijn van een 1e graads bevoegdheid de voorkeur, evenals relevante ervaring met examenklassen in het VO. De inschaling van deze functie zal plaatsvinden op basis van het huidige salaris.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

De ingangsdatum voor deze functie is bij voorkeur 1 augustus 2019.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl). Wij ontvangen uw sollicitatie bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze P&O-adviseur, Mascha Voets, via telefoonnummer 073-6412350 of via de mail m.voets@jbc.nl.

Solliciteer